Toate modelele de pergole de gradina expuse pe site-urile noastre sunt atent gandite si analizate de specialistii de la Techstone.

Pergola nu mai este demult un simplu accesoriu de gradina, ci o adevarata atractie, o constructie cu evidenta personalitate , care poate schimba radical aspectul unei gradini private sau al unui parc.

Majoritatea preferam, cum e si normal, ca in gradina sa avem cat mai multe elemente naturale. Cum ar fi o pergola de gradina. Astfel, cele mai frumoase pergole de gradina raman cele din grinzi de lemn, lasate in culoarea lor naturala sau lacuite si vopsite in culori naturale (de la verde la diferite nuante de maro).

Tulpinile plantelor se vor incolaci pe aceste grinzi si vopsirea ulterioara sau revopsirea lemnului va fi destul de dificila, asa ca e bine sa ne gandim de la inceput cum procedam, asta in situatia in care ne gandim sa folosim plante cataratoare. Dar daca totusi va ganditi la ideea ca o pergola bine realizata poate fi un colt de natura, puteti folosi jardiniere sau ghivece de flori in care sa plantati arbusti sau diferite flori.

Exista si alte modalitati de a decora aceste pergole de gradina, fara sa riscati sa fie “asediate” de plante, ele putand fi foarte bine acoperita cu o panza, de culoare deschisa, care va asigura umbra. Combinatiile dintre plante cu flori intens colorate si cele cu mirosuri diafane nu au cum sa nu va seduca. Si in acest fel veti avea o pergola de gradina cu adevarat impresionanta.

De aceea va propunem ca inainte sa luati o decizie cu privire la conceperea si realizarea unor pergole de gradina sa consultati si specialistii de la Techstone. Cu siguranta au un raspuns demn de cererile dumneavoastra.