Un lucru care cu siguranta va capta atentia tuturor, sunt minunatele perdele de apa, un element de decor modern, care pe langa infrumusetarea spatiului in care sunt amplasate, au si rol de umidificator al aerului si de colectare a particolelor de praf din spatiu/incapere. Techstone a creat o gama speciala de perdele de apa care reusesc sa aduca cantecul naturii in casa dumneavostra. Principala calitate a acestor perdele de apa este faptul ca ele nu necesita conectarea la o sursa de apa curenta, dispunand de un sistem propriu de reciclare a apei.

Perdele de apa de interior TECHSTONE WALL WATER BLACK

Perdele de apa de interior TECHSTONE WALL WATER BLACK

Perdelele de apa sunt tot mai cautate pentru decorarea spatiului interior – fie in casa dvs, la birou, la restaurant sau la receptii de hoteluri. Susurul relaxant al apei si starea de bine pe care o induc par sa le faca tot mai populare in randul amatorilor de design interior. Si eleganta pe care o ofera spatiului in care sunt amplasate aceste perdele de apa nu este de neglijat daca vreti sa aveti un spatiu interior cu care sa va surprindeti oaspetii in serile placute petrecute impreuna.

Fiecare alegere pentru perdelele de apa in spatiul interior unde doriti sa fie amplasata presupune, insa, cateva conditii prielnice si, bineinteles, atentie pentru intretinere. Daca v-ati hotarat sa va infrumusetati livingul sau biroul sau orice alt spatiu interior cu un astfel de obiect de decor, solicitati specialistilor nostri o cerere de oferta.