Prin formele interesante si placute toate modelele de  jardiniere de exterior  se potrivesc decorarii curtilor, strazilor, parcurilor, interioarelor sau parcarilor. Permit pastrarea curateniei in spatiile publice si private care vor fi decorate cu flori si plante. Jardinierele de exterior de mari dimensiuni marca Techstone sunt realizate din fibra de sticla si sunt extrem de rezistente la toate procesele de inghet-dezghet, acizi si baze, UV, etc.

Prin diverse modalitati de montare si imbinare de culori se realizeaza un decor placut:
– montare sub forma de zid cu jardinierele asezate tip caramida pe verticala (zidul poate sa fie in linie dreapta sau serpuit)
– montare tip cascada (in trepte) indicate la taluzari
– montare sub forma de con, piramida, cilindru, semicerc
– montarea jardinierelor din fibra de sticla de o parte si de alta a unei banci, iar modalitatile de montare pot continua si in functie de imaginatia dvs.

Dupa montare, jardinierele de exterior sunt umplute cu pamant in care se planteaza flori. Grosimea peretilor tuturor modelelor de jardiniere de exterior este cuprisa intre 3 si 8 mm in functie de plantele care se planteaza in ele.

Marimea jardinierelor de exterior va avea o infulenta directa asupra modului in care va creste planta si de aceea trebuie sa avem grija la acest detaliu pentru ca planta sa nu sufere si sa ajunga sa se ofileasca sau sa nu se dezvolte cum trebuie. Cand plantam o floare sau un arbust ornamental trebuie sa fim atenti la marimea recipientului.

Niciodata nu vom alege o jardiniera mica pt un arbust ornamental, ci vom alege o jardiniere mare pt un arbust, iar pt flori putem opta atat pt jardiniere mici cat si mari.

In jardinierele mari putem planta flori care sa se dezvolte in perioade diferite de crestere si inflorire.