Aveti un proiect de amenajari sau de constructii si noi va putem ajuta?

Cerere de oferta

TECHSTONE – INSPIRATIA SPATIILOR

Solicitati termosistemul imitatie caramida de la Techstone. Veti avea suprafete curate, elegante si moderne si protejate total impotriva intemperiilor.

Techstone Romania

De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca suntem cei mai buni… pentru ca va oferim cel mai revolutionar termosistem pentru placari interioare si exterioare… pentru ca producem cele mai ingenioase si mai elegante perdele de apa si jardiniere… Sunt multe motive pentru care trebuie sa alegi TECHSTONE

Alexandru Radu
Alexandru RaduDirector Executiv
Daniela Vlasceanu
Daniela VlasceanuDirector Logistica si Operatiuni
Sorin Plesoianu
Sorin PlesoianuDirector Departament Proiectare

Portofoliu

Inspirati-va din lucrarile noastre realizate si cereti ceva similar sau si mai exclusivist. Avem specialisti care pot pune in valoare toate solicitarile dumneavoastra.

VEDETI TOATE PROIECTELE REALIZATE

Ce spun clientii nostri…

“Aplicabilitatea unui asemenea termosistem produs de catre TECHSTONE nu numai ca este foarte simpla, dar este si foarte economica. Interesant este si faptul ca materialele folosite sunt cele uzuale, polistiren extrudat sau cu EPS 80 sau 100. In plus fata de asta caramida de pe platforma de polistiren este de o rezistenta remarcabila. Multumesc TECHSTONE!”

SANDRA DOBRESCU • INGINER CONSTRUCTOR

“Recomand cu caldura panourile imitatie caramida de la TECHSTONE… Un asemenea termosistem este foarte productiv si eficient. Am vazut ceva asemanator in Belgia si, sincer, nu am crezut ca voi gasi si la noi in tara. Dar TECHSTONE nici de aceasta data nu se dezminte…”

DANIEL IVANCU • INVESTITOR IMOBILIAR

Parteneri TECHSTONE

Impreuna cu ei, TECHSTONE ROMANIA a devenit lider de piata in domeniul amenajarilor interioare si exterioare si a constructiilor…

Cereti o oferta de pret

Completati formularul de mai jos si comunicati-ne solicitarea sau intrebarile dumneavoastra. Unul dintre specialistii TECHSTONE va raspunde solictarii in maxim 24 de ore.
Scrieti o adresa de email valida unde sa puteti fi contactat